Coaching

Vastgelopen?

Ik geloof er in dat als je vastloopt ergens op, het dapper is om dat te erkennen in jezelf èn om hulp te vragen. Sowieso respect daarvoor. Ik geloof ook dat als je vast loopt dit vaak komt door oude patronen of pijnen die geraakt worden. Doordat deze vaak niet helemaal bewust zijn, is het lastig je eigen aandeel te zien.

Als ik met je meekijk, zoek ik met je naar waar het precies pijn doet. Dan kijk ik waar het vandaan komt, dit hoeft niet heel helder te worden, maar het is fijn om er begrip en compassie voor jezelf door te hebben. Dan wordt ook vaak duidelijk hoe jou reactie jou in deze situatie brengt. Dit is voldoende om zelf je oplossingen te zien.

Één sessie is vaak al voldoende. Enkele sessies kunnen fijn zijn.

Jep, ik heb interesse in coaching. Even contact graag.

Als je ergens heel erg tegen op zit dan moet je Marieke hebben. Ze beheerst de kunst van deuren openzetten, op een subtiele manier je laten navigeren in je zoektocht naar oplossingen. Ik had een heel vage idee over wat me dwars zat. Daardoor kon ik ook niet vooruit. Ik zat vast en had geen idee hoe ik verder moest. Het ging over een kwestie met mijn man. Marieke heeft me met haar scherpe zicht naar verheldering geholpen. Ik heb voor mezelf helder gekregen hoe dat kwam dat ik in de patsituatie terecht kwam. Ik ontdekte ook dat ik niet alleen bewust met het probleem zat maar ook hoe ik onbewust ervoor zorgde dat de situatie standhield. Dat allemaal heeft de spanning van me afgehaald – het werd iets concreets, die ik goed kon overzien. Nu weet ik hoe ik het aan ga pakken, wat ik ga doen en hoe. Ik ben tonnen lichter nu, lang niet meer bang. Er is een shift gebeurt in het veld, ik voel het. Ik kan weer vooruit. Marieke sluit bij je naadloos aan, aan je energie wat zorgt voor dat ze je heel nauwkeurig naar je eigen antwoorden kan begeleiden. Dat is wat ze geweldig kundig doet. Ik ben haar dankbaar.

Tünde de Baets