Reading

Met alle plezier en toewijding, geef ik je een reading. Een reading is een weergave van wat ik zie als ik op je inzoom. Voor jou is dat ( en dat bleek toch meestal zo te zijn ) heel herkenbaar, verfrissend en verdiepend tegelijk. Het kan heel helpend zijn als iemand verwoordt wat je op een dieper niveau voelt, maar nooit op een andere manier bekijkt dan hoe je dat zelf voelt. Worstelingen zijn vaak onderdeel van een grotere beweging waar je al langer mee bezig bent, het kan heel fijn zijn en herkenning en erkenning geven wanneer je de grote beweging begrijpt van de processen die in jezelf plaatsvinden. Dat is eigenlijk het mooie en helpende van een reading.

Het duurt zo ongeveer 90 minuten. Dus reken op 2 uur in je planning. Het kan online of in mijn praktijkruimte in Eindhoven centrum. De prijs is 90 euro. Ik neem de reading voor je op, via dictafoon op mijn / jouw telefoon. Omdat het veel info is, is het prettig de reading nog eens te kunnen luisteren.

En verder: Lees ik je hele energieveld en daarna alle chakra’s. Regelmatig zal ik je naam vragen, niet dat ik die niet weet, maar om zuiverder op jou af te stemmen. En jij hoef lekker helemaal niets tijdens de reading. Vragen stellen mag altijd, en er gewoon open in gaan zonder specifieke verwachting, lijkt mij het fijnste.

Jep, ik heb interesse in een reading. Even contact graag.

Marieke ervaar ik als zachtaardig, sensitief en ze heeft een talent in dingen constructief genuanceerd benoemen.
Wat de reading me heeft opgeleverd is dat ik patronen in mezelf heb gezien. Dat ik nu begrijp waardoor het gekomen is. En ook hoe ik ze in stand hou door mijn eigen ( oude ) overtuigingen te leven.
Daarmee heb ik nu de keus om het anders te gaan doen.De reading geeft me het helpend duwtje in de rug verder te stappen op mijn pad al voelt het soms even spannend. Dank je wel Marieke.

Jeantilette

Hallo Marieke, Gisteren heb ik door de dag steeds stukjes teruggeluisterd naar jouw stem .zo bijzonder,soms bevestiging soms een nieuw inzicht.ik ben erg met dat kind in me bezig geweest.vond het heel fijn door jou “gelezen” te worden.ik wens je heel veel mooie energie en succes met al je bezigheden.

Lieve groet Jeanne 🧚🏻‍♂️