Trainingen voor bedrijfsleven

Trainingen voor het bedrijfsleven

Voor ervaringen van klanten kijk bij Trainingen voor beroepsonderwijs.

Of neem contact met me op voor meer informatie.

De interactie die je had met de groep was heel fijn. Verder vond ik het lichamelijk voelen van de oefeningen heel goed, zéker in combinatie met de theorie. Van het gedeelte over faal angst heb ik geleerd dat ik veel liever voor mezelf wil zijn als ik fouten maak. Dit wil ik zeker ook meer benadrukken bij de kinderen in de klas, dat fouten maken iets goeds is, omdat je daar juist het meeste van leert. Dankjewel voor deze leerzame lessen.
Karin

De afwisseling van actief en passief houdt het boeiend en blijft daardoor beter hangen. Ik wil de oefeningen om in je kracht te komen gaan toepassen bij hulpvragen die daarover gaan in mijn praktijk. Omdat ik dit zelf zo goed gevoeld heb in jouw les kijk ik er naar uit om dit door te geven. Dankjewel Marieke.
Janneke

Jep, dit willen we in ons bedrijf. Even contact graag.